Have & udendørs Nybegynderen og den øvet i forhold til gro udstyr

Nybegynderen og den øvet i forhold til gro udstyr

-

Når det kommer til gro udstyr så der bare en rigtig meget og vælge imellem, man kunne sagtens blive forvirret hvis man var ny til at gro. I mit tilfælde var jeg rigtig heldig da jeg havde en ven som introduceret mig i al det med at gro. Lad os bare kalde ham for Peter. Da Peter fortalte mig at han groet vidste jeg ikke hvad jeg skulle tænke første gang. Var han dum? måske lidt ja. Men det var trods alt lidt en god ide han havde lavet der, fordi Peter og jeg kan sgu godt lide og ryge en cigar her og der om aften.

Nybegynderen og den øvet i forhold til gro udstyr

Efter jeg havde tygget lidt på tanken at min gode ven Peter har groet i noget tid. Så tænkte jeg bare hvorfor ikke selv gøre det os. Da jeg mangler en hobby og tage mig til. Peter og jeg vi fik simpelthen den bedste ide hvorfor ikke begynde og gro sammen hjemme hos mig. Vi valgte så og gå ned og til en growshop. Som vi har luret lidt på nettet da de havde rimelige priser og virkede som nogle der kendte deres kram godt.

Vi tog så der ned efter vi havde fundet ud af hvad vi gerne ville have Peter. Og jeg tænkte at vi bare skulle have det bedste af det bedste vi var ret ligeglad med prisen. Vi tog ned til den nærmeste growshop, hvor vi ville købe alt det vi skulle bruge.

I dag kan du også bruge den her event til et intetkøns fest – læs med her!

En af de bedste i branchen

Vi havde i tankerne af vi ville have nogle led lamper. Men da vi så kom ned til growshopen var der så mange og vælge imellem. Vi valgte jo den aller dyreste fordi det har bare også og virke. Vi spurgte så den flinke mand hvilket telt ville så passe godt til de her planter. Vi skulle nødig glemme gødning og alt det andet der er kedeligt og skrive om her, det slipper i for at læse om.

Men vi fik købt det hele og det gjorde sku fandme ondt i pengepungen, men fuck det vi lever kun en gang ik? er det ikke det man siger. Vi tog så hjem og ville sætte det hele op i det ekstra værelse jeg havde derhjemme, og jeg har altid troet det ville være fucking svært, men det var jo bare supernemt. 

Latest news

En smuk pullover dame klar til dig

Det her med en af de flotteste pullover dame, det er noget som du kan få hos den her...

Kind Led er Old School 

I alle de år jeg har groet, har jeg altid bare været old school i at med jeg bare...

Et gåbånd er mere end bare sundt

Jeg kan sige dig, at det her med et smart og moderne gåbånd er noget for jer alle der...

Nybegynderen og den øvet i forhold til gro udstyr

Når det kommer til gro udstyr så der bare en rigtig meget og vælge imellem, man kunne sagtens blive...

En Intet køn babyshower tema fest

Jeg kan med det samme sige dig at sådan et smart Intet køn babyshower tema fest, det er nemlig...

En god Kønsafsløring tema fest skal til

Der er mange der i dag foretrækker at holde sådan en Kønsafsløring tema fest, og det er fordi det...

Must read

En smuk pullover dame klar til dig

Det her med en af de flotteste pullover dame,...

Kind Led er Old School 

I alle de år jeg har groet, har jeg...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you