Have & udendørs Kind Led er Old School 

Kind Led er Old School 

-

I alle de år jeg har groet, har jeg altid bare været old school i at med jeg bare altid bruger hps lamper og ikke led. Har set mange af os oldboys gå over til at bruge led i deres grow men jeg er stadige lidt skeptisk. Om jeg skal gøre det eller ej, ved bare ikke helt. Om jeg skal gøre det eller ej, fordi hps det bare min lille baby hare ikke lyst til at skifte dem ud. Med noget led halløj. Men måske er det bare mig der er underlig og gammeldags. Og ikke gider at rykke over på det der er mainstream i dag.

Kind Led er Old School

Snakkede med min kammerat om det og han er en af de der, der har rykket over til led. Og han fortæller kun positive ting om det. Man spare strøm, ens planter for mange flere krystaller og alt muligt halløj. Han fik mig så overtalt til at købe en led lampe til mit grow. Vidste bare ikke helt hvilken en jeg skulle have der er jo alle mulige man kan vælge imellem, så er bare lidt på bar bund her.

Min ven foreslog at jeg skulle undersøge om hvilken en skulle købe. Jeg valgte så bare og se en hel masse YouTube videoerne og læse en hel masse om det. Man skulle næsten tro jeg gik i skole igen.

Jeg havde så luret på en led lampe som jeg virkelig gerne ville have og det var en kind led. Men det er kun en growshop i hele landet som der føre denne her lampe. Og de ligger i Århus. Og jeg er fra København af men har aldrig været så glad for at bestille sådan nogle ting hjem til mig selv. Så jeg spurgte min kammerat om mig og ham. Ikke lige skulle lave en lille Road trip der hen af til det mørke Jylland.

Dog kan jeg sige dig, at det her med et gåbånd er mere end bare lækkert – læs med her!

Det var overraskende frisk

Han var overraskende frisk på det, så vi pakkede vores ting og tog afsted, der var trods alt ikke særlig meget og pakke vi skal jo bare til Jylland. Da vi kom derhen, vidste jeg allerede hvilken led jeg skulle have og det var en kind led, de var bare så fede og har kun hørt sindssyge gode ting om dem, så var nød til at have en af dem, nu når jeg skal skifte over til led.
Eftersom jeg er skiftet over til led, har mit ikke været bedre alt går bare godt nu, der ingen problemer mere, og det hele kan jeg takke kind led.


Latest news

En smuk pullover dame klar til dig

Det her med en af de flotteste pullover dame, det er noget som du kan få hos den her...

Kind Led er Old School 

I alle de år jeg har groet, har jeg altid bare været old school i at med jeg bare...

Et gåbånd er mere end bare sundt

Jeg kan sige dig, at det her med et smart og moderne gåbånd er noget for jer alle der...

Nybegynderen og den øvet i forhold til gro udstyr

Når det kommer til gro udstyr så der bare en rigtig meget og vælge imellem, man kunne sagtens blive...

En Intet køn babyshower tema fest

Jeg kan med det samme sige dig at sådan et smart Intet køn babyshower tema fest, det er nemlig...

En god Kønsafsløring tema fest skal til

Der er mange der i dag foretrækker at holde sådan en Kønsafsløring tema fest, og det er fordi det...

Must read

En smuk pullover dame klar til dig

Det her med en af de flotteste pullover dame,...

Kind Led er Old School 

I alle de år jeg har groet, har jeg...
- Advertisement -

You might also likeRELATED
Recommended to you